Resultaten voor vertalen van duits naar nederlands

vertalen van duits naar nederlands
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: de moeilijkheden van het Duits DE: des Deutschen. NL: de moeilijkheden van het mooie Duits DE: des schönen Deutsch. NL: met Duits kun je daar terecht DE: mit Deutsch. NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen.
verhuizen naar duitsland
Duits-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Duits naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Duits of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Technische vertalingen
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
vertaling
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
cursus duits
GRATIS VERTALINGEN VERTALEN VERTAAL FRANS DUITS NEDERLANDS ENGELS VERTALING.
Frans naar Nederlands vertalen. Nederlands naar Engels vertalen. Engels naar Nederlands vertalen. VERTALINGEN ONLINE VERTALEN GRATIS VERTALEN. Te vertalen woord geen meervoud.: Enkel de éérste 15 woorden die terug gevonden worden in de brontaal worden gebruikt! Deel van een woord.
cursus zakelijk duits
Online Duits Nederlands vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Duits Nederlands vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Duits vertaler online Nederlands Duits vertaling. Duits Nederlands Vertaling Duits Nederlands Woordenboek Vertalen Duits naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
cursus duits amsterdam
Gratis online vertaler ElaN Languages.
Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Het resultaat is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg. Voor een 100 % sluitende vertaling kunt u uiteraard bij ElaN Languages terecht. Vertalen Detecteer taal.
Linguee Nederlands-Duits woordenboek.
Als vertaling van" voorstellen. Zoek door een miljard vertalingen. ä ö ü ß ë ï é è ê ó ç á à â û. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands de Duits. de Duits nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels.
Medische, technische en juridische vertalingen van Duits naar Nederlands.
Vertalen Duits Nederlands. Technische teksten vertalen. Coaching voor vertalers. Cursus Medisch vertalen Duits-Nederlands in de praktijk. Vakgebieden Duitse vertaling. Als beëdigd vertaler Duits-Nederlands heeft Joosje van Loen zich bekwaamd in het vertalen van medische teksten in de meest brede zin van het woord. Zij is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden.: Op deze pagina leest u er alles over. Tandheelkundige en medische vertalingen vanuit het Duits. Dat doet Joosje van Loen voor verschillende bedrijven en uitgeverijen. Wat ooit begon met het vertalen van twee medische vakwoordenboeken is uitgemond in pure passie voor dit vakgebied. Joosje werkt onder andere voor.: Prelum uitgevers vakliteratuur en wetenschappelijke artikelen voor tijdschrift Quality Practice Tandheelkunde. Care to move letselschadedossiers. VDW Dental tandheelkunde. Richard Korver Advocaten patiëntendossiers. Shofu Dental tandheelkunde. Door haar opgebouwde kennis en ervaring is Joosje van Loen specialist in tandheelkundige vertalingen. Niet voor niets wordt ze door A-merken ingehuurd die hetzelfde willen voor hun vertalingen als voor hun producten: kwaliteit. Of het nu gaat om een persbericht bij een catalogus, over producten voor tandartspraktijk en tandtechnisch laboratorium, een tandheelkundig studieboek of over andere vertalingen op tandheelkundig gebied. Van Loen Vertalingen zorgt ervoor. Met passie en altijd op zoek naar perfectie.

Contacteer ons