Meer resultaten voor online vertalen engels nederlands

online vertalen engels nederlands
Vertalen Engels Nederlands online.
Wat wil jij leren? Leren Taal Engels Vertalen Engels Nederlands. Vertalen Nederlands Engels. Woordenboek Engels Nederlands. Vertalen Engels Nederlands. Bing Vertaler @ Vertalen Engels. Online vertaalprogramma waarmee je o.a. Engels Nederlands kunt vertalen. Free translation Engels Nederlands Engels. Automatisch vertalen Nederlands Engels.
Technische vertalingen
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
vertaling
engels Vertaling Nederlands-Engels.
In het Natuurwoordenboek staan 7 mogelijke resultaten voor engels. Ook in de database. NLEN: groot heksenkruid. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
cursus engels online
Computervertaling Vertaalbureau The Language Lab.
Probeer eens een tekst te vertalen met onze volautomatische vertaalmodule. Computervertalingen worden steeds beter, maar of ze kunnen tippen aan het werk van menselijke vertalers. Kies een talencombinatie. Vertaling door Microsoft Translator. Wilt u een eersteklas vertaling door een menselijke vertaler? Vraag dan een offerte aan via onze online offertemodule.
Gratis vertalen Gratis online vertaling Frans, Engels, Elan Languages.
Maak dan nu hier een gratis online vertaling! Het resultaat is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg. Voor een 100 % sluitende vertaling kan je uiteraard bij ElaN Languages terecht. 1 Van welke taal naar welke taal? 2 Tekst die u wenst te vertalen 500 tekens.:
Gratis online vertaler ElaN Languages.
Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Het resultaat is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg. Voor een 100 % sluitende vertaling kunt u uiteraard bij ElaN Languages terecht. Vertalen Detecteer taal.
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Klik dan op de onderstaande letters om in het woordenboek Engels-Nederlands een complete lijst met Engelse woorden en bijbehorende vertalingen te bekijken. Als je het juiste Engelse woord hebt gevonden kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan. Online woordenboeken Nederlands. Nederlands Engels Nederlands Engels.
Online Nederlands Engels vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Nederlands Engels vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Engels Nederlands vertaler online Engels Nederlands vertaling. Nederlands Engels Vertaling Nederlands Engels Woordenboek Vertalen Nederlands naar Engels Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Computertip Teksten snel vertalen in Word Microsoft Word SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Binnen het taakvenster toont het item Vertaling de huidige instellingen. Vaak is dat van Nederlands naar Engels. U kunt echter ook andere talen instellen. Meestal moet u dan de installatie cd-rom van Microsoft Office bij de hand houden. Als de juiste talen zijn ingesteld kan het vertalen van woorden voortaan via de gemakkelijke manier van Alt-klikken plaatsvinden.

Contacteer ons