Meer resultaten voor gokschulden

gokschulden
Hoe ontstaan gokschulden? Mens en Gezondheid: Verslaving.
Echte gokschulden ontstaan doordat de verslaafde geld gaat lenen om zijn verslaving te kunnen bekostigen. De meeste gokschulden zullen uitstaan bij vrienden en familie. De verslaafden worden steeds gedrevener in het bedenken van leugens om geld los te peuteren. Hierbij hebben ze ook echt de intentie om het geld terug te betalen.
geld lenen
Zelfhulp gokken: heb je schulden?
Hoewel de naam het misschien niet doet vermoeden biedt deze hulplijn ook een service voor mensen met gokproblemen of voor mensen uit hun omgeving partners, ouders, kinderen, enz. Je kan contact opnemen met De Druglijn via telefoon, mail, chat of Skype: klik hier.
Dinosaurus
Gokschulden Page 1 Andere Bende van Nijvel.
Heeft u een vraag of informatie over de Bende van Nijvel? Contacteer ons via info@bendevannijvel.com. Gokschulden Page 1 of 4. Bende van Nijvel Andere Gokschulden. Pages 1 2 3 4 Next. You must login or register to post a reply.
coaching
Een gokschuld opgebouwd.
Ik heb daarna nog een aantal keer gegokt. Nadat ik in die periode een vriendin kreeg heb ik het nog een paar keer gedaan en nu dus 50 dgn niet gespeeld! Het voelt fijn maar het weggegooide geld voelt als een wrok.
Man steelt om gokschulden te betalen Het Nieuwsblad.
Man steelt om gokschulden te betalen. 11/01/2017 om 0300: door ldn. Twee mannen stonden terecht voor het stelen van een auto. Volgens een van de daders kon hij niet anders, omdat hij gokschulden had bij zijn medespeler. liet verstek gaan.
Man uit Duffel runde vrouwenhandel om gokschulden te betalen CasinosBelgie.be.
Hans S: gokschulden afbetalen. De 42-jarige Hans S. kampte al jaren met een gokverslaving. Hij had geld geleend bij diverse personen om te kunnen blijken gokken. De schulden waren behoorlijk opgelopen en een aantal van de schuldeisers wilden hun geld terugzien.
Patrick Kluivert jarenlang gechanteerd vanwege grote gokschulden.
Patrick Kluivert jarenlang gechanteerd vanwege grote gokschulden. Sterren 25 maart 2017 om 1538.: Patrick Kluivert is jarenlang gechanteerd door een goksyndicaat waarbij hij een torenhoge gokschuld heeft. Dat onthult De Volkskrant zaterdag. Wanneer de oud-voetballer en zijn gezin door een diep dal gaan als er lymfeklierkanker bij zijn vrouw Rossana wordt geconstateerd, lopen op de achtergrond de bedreigingen rondom de miljoenenschuld steeds hoger op.

Contacteer ons