Resultaten voor cafe spelen

cafe spelen
Caféspelen t Clubke Reeds meer dan 30 jaar ervaring.
Onderhoud in scholen instellingen. Indien u meer wil te weten komen over ons bedrijf en waar wij voor staan, bekijk dan het programma iedereen beroemd op n, elke avond vanaf 26.02.2018 tot 02.03.2018 om 19u40. Groetjes Philip, Dennis, Danny, Ria.
stookolietank
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
60 x kickertafel te koop, prijzen vanaf 600 euro Mogelijk om te testen in ons magazijn te 2491 Olmen. De koffie staat klaar! 3 maart 2018 0648: Beringen Paal. Cafe tafelvoetbal biljart dart kicker. tafelvoetbal / jupiter / kicker / onderdelen.
belfius
Caféspelen Marcel, Lokeren Tel: 093485. Amusementstoestellen goudengids.be.
Caféspelen van Marcel verhuren allerlei café spelen aan café's' zoals: een flipperkast, bingokastenen, sjotterkes en nog zoveel meer.Om de veertien dagen komt er dan iemand van het personeel van Marcel om een afrekening te maken van de bingo kasten en voor onderhoud.
Alle caféspelen Dirk Stoop / Antwerp Amusement Deurne Antwerpen.
Speelautomaten caféspelen: biljart, airhockey. Koopjeskrant.be.
9 stuks gezelschapspellen allen in de dozen en in goede staat en nog volledig o.a grand mastermind/ twister / galgje/ zeeslag enz prijs slechts 20 voor alles bevr, Wuus. Nog in zeer goede staat pooltafel met alle Biljartballen triangel en que te koop wegens verhuis, poten kunnen eventueel gedemonteerd worden voor verhuis afmetingen: Hoo.
Caféspelen Marcel Lokeren: amusementsspelen en caféspelen.
Tweedehands toestellen in de kijker. Belslots 390 Easy Aces 250. Horeca in de kijker. New Prior BINNENKORT OPENING VERNIEUWDE ZAAK. 2018 Caféspelen Marcel BVBA Eekstraat 164, 9160 Lokeren. Tel 09 348 59 20 Fax 09 348 67 99 info@cafespelenmarcel.be sitemap.
Amusement.be: Biljarts en cafespelen.
Accepter En savoir plus. Le JavaScript semble être désactivé sur votre navigateur. Javascript doit être activé dans votre navigateur pour que vous puissiez utiliser les fonctionnalités de ce site internet. 32 0 3 / 233.54.18. Livraison gratuite à partir de 50 en Belgique.
Home.
Zoek niet verder en maak eens een afspraak. Caféspelen Lejeune is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in amusementstoestellen. Ons aanbod is heel variërend en dankzij een sterke marktpositie spelen we snel in op de vraag van de klant.,
CAFESPELEN www.patrickamusement.be.
Er zijn natuurlijk eerst en vooral de" KANSSPELEN" en die tref je inderdaad aan in de horeca. Vervolgens is er het segment" AMUSEMENT" een ruime waaier aan toestellen die behalve in café's' ook thuis horen in jeugdhuizen, sportaccomodaties, op privé-aangelegenheden enz.

Contacteer ons